Adulti

Grupa de adulți sau grupa after-work este una strictă pentru persoanele care au cel puțin 18 ani. Această grupă este special gândită pentru cei ce au un program de serviciu de cel puțin patru ore pe zi.
În cadrul grupelor se pune accent pe divertisment și nu pe competiție! Adică: ne pregătim pentru nuntă, discoteci, petreceri și nu pentru concurs (diplome, cupe, campioni și campioane), nervi, stres.
Caracterul predării este unul social!

La acest curs se vor învața mai multe stiluri de dans. Este un mix de dansuri printre care: salsa, merengue, bachata, tango argentinian, swing,  samba, cha-cha-cha, rumba, jive, vals, dans popular.

Antrenamentul va fi adaptat nivelului fiecărei grupe, iar abordarea va pune accent pe creativitate și mai puțin pe tehnică. Dar pentru a ajunge la creativitate, fiecare cursant trebuie să învețe cum să stăpânească paşii şi poziția corpului.

Aceasta este o grupă deschisă, însă se pot face și grupe închise, la care să participe doar prieteni și cunoștințe sau colegi din cadrul unei firme.

Ce cursuri poți urma la M Style?

Indiferent de motiv, ai ajuns unde trebuie!

Dansând, te eliberezi de stresul zilnic și îți modelezi corpul obosit de stat zilnic în scaunul de la birou în fața unui calculator. Sau poate vrei să scapi de blestemul picioarelor stângi.

Învață să te miști pe ritmurile fierbinți ale dansurilor latino americane sau să plutești seducător și plin de rafinament în pași de vals.

Vino să învățăm împreună primii tăi pași de dans!

Tu știi să dansezi! La M Style Studio doar îți scoatem la suprafață talentele nebănuite!

Toți pașii pe care urmează să îi înveți sunt atent gândiți și planificați, astfel încât, dificultatea mișcărilor să crească odată cu experiența pe care o vei dobândi! Ne mândrim cu profesorii pe care îi avem, mereu gata să te învețe și să îți răspundă tuturor întrebărilor pe care le ai legate de dans.

M Style Dance se adresează tuturor:

  • celor care consideră că niciodată nu este prea târziu să învețe ceva nou: un dans nou, o mișcare nouă, un joc de grup nou etc.
  • celor care știu că viața sedentară (de birou și nu numai) dăunează vieții sociale
  • celor care sunt suficient de ambițioși să încerce și dansuri mai puțin stăpânite de cei din jurul nostru (tango, paso doble etc.)
  • celor care sunt încărcați de timiditate atunci când intră pe ringul de dans, fapt care se transformă într-o serie de stângăcii involuntare
  • celor care știu că arta de a dansa este una dintre cele mai eficiente tehnici de seducție
  • celor care cred în povești și în magia dansului
  • celor care nu au niciun fel de experiență în dans, dar sunt dornici să învețe pentru a fi surpriza placută în momentul în care se deschide ringul în cadrul oricărei petreceri

 

Abonați-vă pentru a primi ofertele noastre!