Copii

Vrei ca cel mic să fie în centrul atenției la toate petrecerile prietenilor săi? Să fie admirat că dansează precum cei mai în vogă cântăreți și că se mișcă precum cei mai talentați dansatori?
Vrei să-și consume energia într-un mod distractiv și să-și facă noi prieteni cu aceleași pasiuni?
Înscrie-l la cursurile de dans pentru copii M Style!

Odată ce încep unul dintre cursurile de dans ale școlii nostre, obiectivul nostru este să-i ajutăm pe cei mici să-și descopere talentul. Într-o atmosferă relaxantă, fiecare micuț va reuși să se bucure de copilărie în cel mai distractiv mod.

Ce poate fi mai atragător decât îmbinarea constructivă a rezonanțelor sonore cu mișcarea, în pași de dans și coregrafii complexe?

Ce poate fi mai incitant decît șansa pe care fiecare dintre copii o are, de a-și lărgi cercul de prieteni, cu alți semeni cu pasiuni comune?

La M Style ne dedicăm mare parte a timpului alături de copiii care vor să învețe să danseze! Îi sfătuim, le arătăm, repetăm și, nu în ultimul rând, ne distrăm dansând! Profesorii noștri de dans și-au dezvoltat, de-a lungul sutelor de ore de dans cu copiii, acele capacități unice care-i fac pe cei mici să se îndrăgostească de ei instant: carismă, răbdare și blândețe.

Dansul îl ajută pe copilul tău să își dezvolte latura creativă, să iubească ritmul și muzica și să își rafineze "urechea muzicală". Cursurile de dans îi vor ajuta pe copii să își dezvolte personalitatea și să își petreacă timpul liber într-un mod agreabil.

Cursurile de dans pentru copii sunt organizate pe 3 grupe de vârstă

4-6 ani

6-9 ani

9-14 ani

Curs inițiere pentru copii

 • Durata cursului: 8 săptămâni - 2 ședințe pe săptămână
 • Durata unei ședințe: 55 minute

Standard - vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quick step
Latino - samba, cha-cha-cha, rumba, passo doble, jive
fantezie coregrafică, dans tematic, dans de caracter
hip-hop, new style, studio dance

Unde se poate ajunge după cursul de inițiere?

 • Nivelul intermediar - unde dansul se studiază de plăcere, se fac spectacole și numeroase evenimente
 • Nivel avansat - pregătire pentru competiții de dans sportiv sau de streetdance

Copiii au posibilitatea să participe la:

 • spectacole organizate de școala noastră de dans
 • spectacole și evenimente pentru copii și tineret organizate de instituțiile culturale și de divertisment din Suceava și România
 • concursuri de dans zonale și naționale organizate sub egida unei federații - Federația Română de Dans Sportiv, Hip-Hop International Romania

Principiul M.A.R.E. pentru cei mici!

În timpul orelor de dans, am reușit să identificăm un principiu după care ne ghidăm lecțiile de dans: M - muzicalitate, A - atitudinea, R - ritmică, E - expresivitate corporală (coordonarea mișcărilor, poziția corectă a corpului).

Scopul cursurilor de dans este învățarea mișcărilor de bază a dansurilor mai sus menționate prin metode atractive și plăcute, prin ședinte care-i fac pe copii să aștepte cu nerăbdare următorul curs de dans!

La M Style Studio, copilul tău va practica o serie de exerciții adecvate vârstei pe care o are, în compania unor profesori de dans experimentați, cu experiența multor ore de dans, având la bază programe specifice, atent gândite și adaptate pentru personalitatea copilului tău.

Atenția copiilor este ușor de pierdut! Ne bucurăm să spunem că profesorii noștri folosesc, în timpul cursurilor de dans, jocuri distractive și tehnici variate pentru a menține treaz interesul copiilor în timpul lecției.

De ce să vină copilul tău la cursurile de dans?

 • îi crește rezistența fizică
 • îi crește imunitatea și, implicit, menținerea sănătății
 • îl ajută să-și coordoneze mai bine mișcările
 • îi dezvoltă echilibrul intern
 • îl ajută la dezvoltare mobilității articulațiilor și a flexibilității corpului
 • îi crează o stare de bună-dispoziție
 • îi dă un motiv în plus să aibă încredere în el atunci când iese cu prietenii la orice tip de petrecere
 • pentru că este distractiv

 

 

Abonați-vă pentru a primi ofertele noastre!