Coregrafie Serbare Scoala Generala

Clubul nostru, “M Style Studio” din Suceava, este un club sportiv ce oferă servicii de dans sportiv, dans modern și show dance, atât pentru copii cât și pentru adulți.
Scopul nostru este de a iniția copii cu vârsta de 7-14 ani în arta dansului, prin cursuri de dans sportiv și modern la standarde înalte, cu un program riguros de antrenament și la prețuri convenabile.
Lecțiile de dans se vor desfășura pe perioada anului școlar, cu un număr de 4 antrenamente/lună (1 antrenament pe săptămână), durata unui antrenament fiind de 50 minute. Dansurile învățate vor putea fi vizionate în cadrul serbării clasei sau în cadrul spectacolului de sfârșit de an școlar.

Se vor alege cu grijă programele și coregrafiile dansurilor, acestea fiind concepute pe grupa de vârstă.  Este foarte important ca cei mici să-și canalizeze energia debordantă spre muzică și mișcare într-un  mediu vesel și plăcut.

Pentru o bună desfăşurare a orei de dans, grupa respectivă va avea un număr minim de 10 copii și un număr maxim de 25 de copii.

Tarifele lecțiilor de dans diferă în funcție de numărul copiilor înscriși, iar programul se poate stabili de comun acord, în funcție de orarul școlar și al opționalelor.

În cadrul orelor de dans se poate alege:

Lecțiile de dans au drept scop nu doar o simplă colaborare cu dv., dar şi oferirea serviciilor pe o perioadă mai îndelungată, fapt ce va permite o dezvoltare armonioasă a copiilor și un stil de viață activ.        

Ținând cont de experiență, calificarea personalului și rezultatele proiectelor anterioare, considerăm că o colaborare nu poate fi decât benefică, atât pentru dumneavoastră cât și pentru noi.

Abonați-vă pentru a primi ofertele noastre!