Dans Pentru Gradinita

Ai o grădiniță și vrei ca micuții tăi să descopere tainele dansului? Ești părinte și vrei ca grupa din care face parte copilul tău să facă dans într-un mod profesionist?
Este foarte simplu pentru ca instructorii noștri să vină în gradinița ta pentru a-i învăța pe cei mici cum să își canalizeze energia debordantă spre muzică și mișcare într-un mediu vesel și plăcut.
De fiecare dată alegem cu grijă programele și coregrafiile dansurilor, acestea fiind concepute pentru fiecare grupă de vârstă.

Dansurile învățate vor putea fi vizionate în cadrul serbărilor clasei sau în cadrul spectacolului de sfârșit de an școlar.

Pentru o bună desfăşurare a orei de dans, grupa respectivă va avea un număr minim de 10 copii și un numar maxim de 25 de copii.

Tariful lecțiilor de dans diferă în funcție de numărul copiilor înscriși, iar programul este flexibil, fiind stabilit de comun acord în funcție de orarul grădiniței și al opționalelor.

În cadrul orelor de dans se poate alege: dans sportiv (vals lent, vals vienez, tango, cha-cha-cha, paso doble, jive, rumba, samba etc.), dans modern (hip-hop, new style) și show dance (fantezie coregrafică).

        Obiective:

  • formarea de noi deprinderi motrice
  • dezvoltarea orientării în spațiu
  • intensificarea mobilității articulare
  • dezvoltarea pozitivă a creativității individuale
  • creșterea capacității de coordonare a mișcărilor pe muzică, ritm și muzicalitate

Abonați-vă pentru a primi ofertele noastre!