Team Building prin Dans

Team building de NOTA 10!

Școala de dans M STYLE STUDIO oferă firmelor posibilitatea de a-și “destresa” angajații prin mișcare. Credem că fiecare companie își dorește angajați mai relaxați, mai eficienți și care să lucreze mai bine.
Prin urmare, soluția pe care v-o propunem pentru a vă consolida echipa și implicit business-ul sunt cursurile de dans. Ele sunt o alternativă importantă în procesul de motivare, consolidare (teambuilding) sau menținere a angajaților.

În funcție de solicitările firmei, putem dansa împreună la sediul dumneavoastră, după un program stabilit de comun acord, sau vă putem invita la sala noastră de dans. De asemenea, programul dansurilor predate poate fi adaptat cerințelor cursanților.

Putem alege împreună dansurile, în concordanță cu domeniul de activitate al companiei dumneavoastră și profilul general al angajațiilor:

Pentru noi, cel mai important lucru este să construim echipe de succes, echipe unite și eficiente, să ajutăm la strângerea legăturilor și la dezvoltarea spiritului de echipă. Satisfacția muncii noastre vine cu fiecare zâmbet primit, cu fiecare strângere de mână pe stradă, cu fiecare scrisoare de mulțumire de la final și cu fiecare revedere în anul următor.

Alcătuit din diverse stiluri, acest curs se poate susține independent, în cadrul unui program de team building de scurtă durată (4 - 6 ore), sau integrat într-un program de 2-3 zile.

Obiective ale acestei activități:

  • coordonarea acțiunilor individuale cu cele ale colegilor
  • dezvoltarea și stabilirea unor relații bazate pe încredere
  • întărirea încrederii în sine și în colegi
  • dezvoltarea capacității de exprimare a emoțiilor

Cursul este realizat din trei etape

Etapa I

Se vor învăța pașii de bază dintr-un stil de dans, de exemplu salsa.

Etapa II

Fiecare echipa va învăța o coregrafie proprie a unui dans ce va fi prezentat în concursul final. Aceasta este etapa cea mai importantă din modulul de team building prin dans.

Etapa III

Vom concura pe echipe în cadrul unui concurs plin de surprize și de neprevăzut. La final, întreaga echipă va prezenta un dans de grup.

Abonați-vă pentru a primi ofertele noastre!