Valsul Mirilor

Valsul mirilor este unul dintre momentele memorabile ale unei nunți. Fie că alegerea primului dans se îndreaptă spre elegantul vals vienez sau spre un tango pasional, dansul mirilor trebuie să reflecte din plin personalitatea voastră.
Cu siguranță doriți să vă surprindeți invitații cu o coregrafie specială, care să emoționeze și să impresioneze în același timp. Școala de dans "M Style" vă pune la dispoziție săli de dans elegante și instructori cu experiență pentru ca primul dans al nunții voastre să rămână de neuitat!

În ciuda părerilor tuturor mirilor mai timizi și cu frică de ringul de dans, valsul vienez nu este deloc greu. Este un dans frumos și elegant care poate fi învățat foarte rapid în compania unui profesor personal dedicat. Astfel, după cursurile de dans de la M Style Studio, vă garantăm că o să vă lăsați invitații cu gura căscată: adăugăm siguranță în pașii de dans, fler în mișcări și carisma în gesturi!

Chiar dacă nu ați urmat până acum cursuri de dans, din experiența noastră, 5 ședințe particulare vor fi suficiente pentru a vă deprinde cu pașii de bază ai stilului ales și de a dansa cu naturalețe o coregrafie simplă. Dacă totuși vă doriți un dans cu o coregrafie complexă sau un colaj pe 2 sau 3 melodii, atunci vor fi necesare în jur de 10 ședințe de dans pentru ca dansul vostru să fie așa cum vă doriți.

Pasi pe care ii vom parcurge pentru a crea dansul nuntii voastre

Stabilirea primei întâlniri

Se va stabili o întâlnire la studio prin intermediul telefonului sau email.

Consultanță

Discutăm despre stilurile de dans pe care le puteți aborda și stabilim cea mai potrivită alegere pentru dansul vostru. Vom vorbi despre melodiile pe care le puteți alege și stabilim care este pachetul cel mai potrivit nevoilor voastre.

Sedințele 1 și 2

Învățăm pașii de bază din stilul ales și figurile de legatură pe care le vom utiliza ulterior la alcătuirea coregrafiei, astfel încât să le puteți dansa cu naturalețe în timpul primului vostru dans.

Sedințele 3 și 4

Învățăm să dansăm pe muzică, alcătuim coregrafia și prelucrăm melodia pentru a o aduce la forma finală.

Sedința 5

Corectăm micile greșeli și adăugăm câteva elemente de expresivitate.

Durata unei sedinte: 60 de minute.

Stiluri de dans pe care putem face coregrafii pentru dansul mirilor

samba, cha cha, rumba, swing, salsa, bachata, merengue
vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quick step
coregrafie de show pentru orice stil de dans ales
dansuri populare din diferite regiuni ale țării

Dansul mirilor este ocazia voastră de a străluci și de a transmite prin intermediul unui dans povestea și sentimentele voastre. La cursurile de dans pentru nuntă te pregătim pentru unul dintre cele mai frumoase și emoționante momente ale serii.

Abonați-vă pentru a primi ofertele noastre!